Печерський суд арештував закарпатського лідера “Правого сектора”

 

Печерський районний суд Києва у вівторок, 25 жовтня, ухвалив рішення про взяття під варту очільника закарпатського представництва “Правого сектора” Олександра Сачка, якого підозрюють у причетності до 15 злочинів, в тому числі і особливо тяжких. Про це повідомляє “Громадське.ТБ”.

Взявши під варту Сачка, суд задовольнив клопотання прокуратури. Сторона обвинувачення попросила додатковий час для проведення слідчих дій із підозрюваним.

Сам Сачко опублікував зі своєї сторінки у “Фейсбуці” два листи від Генпрокуратури з інформацією про оголошення його в розшук та поновлення розслідування.

25 жовтня його затримали в ході допиту в приміщенні Генпрокуратури, куди він прибув разом зі своїм адвокатом.

Очільнику закарпатського “Правого сектора” інкримінують бандитизм, вбивство, хуліганство, вчинене з особливим цинізмом та опір правоохоронцям.
Крім того, слідчі вважають, що Сачко може бути причетним до стрілянини за участю “ПС” у Мукачевому, яка сталася в липні 2015 року.

Читайте також:
Суд у Мукачеві продовжив арешт обвинувачених членів “Правого сектора”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна