Справу хабарника Романчука направлено до суду

 

Військова прокуратура передала в суд обвинувачення першого заступника голови Миколаївської обласної державної адміністрації Миколи Романчука в отриманні хабара 90 тис. доларів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГПУ.

“Військовою прокуратурою Південного регіону України 22.08.2016 спрямовано до суду обвинувальний акт стосовно Героя України, першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації, якому повідомлено про підозру в одержанні неправомірної вигоди в особливо великому розмірі на загальну суму 90 тис доларів США (ч. 4 ст. 368 КК України)”, – сказано в повідомленні.

В ГПУ зазначили, що для зібрання необхідних доказів вини підозрюваного вистачило менше передбачених дох місяців. При цьому, сторона захисту спробувала штучно затягнути процедуру, без якої судовий розгляд обвинувального акту неможливий.

Як наслідок, за клопотанням військової прокуратури Приморський районний суд м. Одеси встановив стороні захисту кінцевий строк ознайомлення з матеріалами провадження до 19 серпня включно. У цей термін підозрюваний та троє з п’яти його захисників скористались своїм правом у повному обсязі.

Обвинувальний акт направлено для розгляду по суті до Центрального районного суду м. Миколаєва.

Читайте також:
Прокуратура завершила розслідування справи миколаївського “Аладдіна” Романчука

Одіозного миколаївського чиновника Романчука випустили із СІЗО під заставу 5,5 млн. ВІДЕО

Миколаївський “Аладдін” Романчук втік з лікарні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна