Одіозного миколаївського чиновника Романчука випустили із СІЗО під заставу 5,5 млн. ВІДЕО

 

За першого заступника голови Миколаївської облдержадміністрації Миколу Романчука, який був затриманий за підозрою в отриманні великого хабара, внесли заставу в 5,5 мільйонів гривень. Про це повідомляє “Преступности.НЕТ” з посиланням на джерело у військовій прокуратурі Південного регіону.

“Сьогодні після обіду за нього внесли заставу”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомляють “Новости Н“, Романчук вийшов з Одеського СІЗО після внесення застави. Біля воріт його чекали рідні, на очах Романчука були помітні сльози. Від коментарів журналістам чиновник відмовився, разом з сім’єю він поїхав додому, до Миколаєва, де і буде тепер очікувати суду.

Як повідомила прес-служба СБУ в Миколаївській області, під час санкціонованого обшуку в маєтку Романчука – Героя України часів президента Ющенка – було знайдено валізу з 300 тисячами доларів та велику кількість ювелірних виробів.
Під будівлею співробітники СБУ виявили мережу тунелів, де містилися сейфи із золотими зливками, старовинними іконами, антикваріатом, столове срібло тощо.

Читайте також:
Миколаївський “Аладдін” Романчук втік з лікарні

Героя-хабарника з Миколаївської ОДА шпиталізували, він поки що вільна людина

Порошенко в Миколаєві відставив голову ОДА й вимагає звільнень прокурора та поліціянта

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна