Миколаївський “Аладдін” Романчук втік з лікарні

Перший заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Микола Романчук зник з лікарні, в яку його відправили з засідання суду. Про це повідомив  журналіст Дмитро Гнап у “Фейсбуці“.

“Миколаївський “Аладдін” Романчук втік з лікарні. Щойно наш одеський кореспондент Олена Васіна спілкувалася з медперсоналом 3-ї одеської міської лікарні. Ті підтвердили, що в обід Романчук виписався і зник в невідомому напрямку”, – написав він.

Як повідомила прес-служба СБУ в Миколаївській органі, під час санкціонованого обшуку в маєтку Романчука було знайдено валізу з 300 тисячами доларів та велику кількість ювелірних виробів.
Під будівлею співробітники СБУ виявили мережу тунелів, де містилися сейфи із золотими зливками, старовинними іконами, антикваріатом, столове срібло тощо.

Голова Миколаївської облдержадміністрації Вадим Меріков відсторонив Романчука від виконання обов’язків першого заступника ще 3 червня і переклав його повноваження на заступника голови ОДА В’ячеслава Боня.

Під час судового засідання, де Романчуку мали обрати запобіжний захід, йому стало погано, швидка допомога забрала його пряму із залу суда, де так і не встигли прийняти рішення.

Читайте також:
Героя-хабарника з Миколаївської ОДА шпиталізували, він поки що вільна людина

На хабарі затримали Героя України – першого заступника голови ОДА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна