Корупціонерів з ОПЗ просять випустити на поруки депутати з “Народного фронту”

 

Семеро депутатів із фракції “Народний фронт” просять Солом’янський райсуд Києва відпустити на поруки Сергія Перелому – голову наглядової ради Одеського припортового заводу, першого заступника голови НАК “Нафтогаз-України”.
Про це в суботу, 16 липня повідомили у прес-службі Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Із клопотанням у суді, де Переломі обирають міру запобіжного заходу, виступили нардепи “НФ” фракції Павло Пинзеник та Микола Княжицький, які керують, відповідно, комітететами Верховної Ради з питань регламенту та з питань культури і духовності.
Під клопотанням взяття на поруки, за їх словами, стоять підписи семи нардепів.

Як відомо, 14 липня стало відомо, що у справі про розтрату коштів “Одеського припортового заводу” затримано голову наглядової ради ОПЗ Сергія Перелому й першого заступника керівника цього підприємства Миколу Щурікова.

Голова Одеської обласної держадміністрації Михеїл Саакашвілі заявив, що в рамках корупційної схеми затримані управлінці діяли не самі, а передавали кошти керівниками “Народного фронту” – Мартиненку, Жванії та ін.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна