Муженко і Ярош разом відвідали найгарячішу точку АТО

 

Начальника Генерального штабу ЗСУ Віктора Муженка та колишнього лідера “Правого сектора”, народного депутата Дмитра Яроша 16 березня помітили на передовій.
Про це свідчать фото, розміщені на сторінці MIL.IN.UA у “Фейсбуці”.

Ярош і Муженко разом побували у промисловій зоні біля Авдіївки, яка сьогодні є найгарячішою точкою АТО.

Муженко авдіїівка Санта

Ярош Авдіїівка Санта

“На “промці” сьогодні були гості 🙂
Хто не впізнав: перше фото Муженко, друге Ярош. Цигарками пригощає “Санта” :)” – зазначено в дописі.

На сторінках Віктора Муженка й Генштабу у “Фейсбуці” наразі немає згадок про візит НГШ в Авдіївку.

Водночас на сторінці Дмитра Яроша міститься допис, датований 16 березня: “На війні як на війні… У зоні бойової відповідальності 5-го Окремого батальйону Української Добровольчої Армії. Хлопці воюють гідно!” – і фото народного депутата в оточенні екіпірованих військових.

На війні як на війні… У зоні бойової відповідальності 5-го Окремого батальйону Української Добровольчої Армії. Хлопці воюють гідно!

Опубліковано Дмитром Ярошем 16 березень 2016 р.

 

Нагадаємо, Дмитро Ярош після відходу із “Правого сектора” створює партію “Національний рух” свого імені. В одному з інтерв’ю він повідомляв, що партія матиме, крім політичного, також силове крило.
“Силове крило – “Українська добровольча армія” – сформують 5-й і 8-й батальйони Добровольчого українського корпусу [“Правий сектор”] й медичний батальйон “Госпітальєри”. Постійний склад 5-го батальйону УДА – 200 осіб, за штатом – 637 осіб. У 8-му баті – 317 осіб, плюс “Госпітальєри” – кілька сотень людей”, – анонсував Ярош.
 

Учора, виступаючи на другій річниці батальйону Нацгвардії ім. Кульчицького, президент Петро Порошенко сказав: “Ті бої, які ведуться в районі промзони біля Авдіївки, зосередження ворожих збройних формувань разом з танками, артилерією аж ніяк не дає нам підстав сподіватись на гарантований мирний розвиток подій. Але ми вже інші. У нас вже інші Збройні сили, які мають величезний бойовий досвід і досвід перемог”.
 
Раніше Ярош і Муженко так і не змогли домовитись про легалізацію ДУК “Правий сектор” у лавах Збройних сил України.
 

Читайте також:
Муженко в багні. Правдиве ВІДЕО, що побачив начальник Генштабу на Широкому Лані

Ярош іде в президенти, щоб підняти над Донецьком червоно-чорний прапор

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна