Ярош іде в президенти, щоб підняти над Донецьком червоно-чорний прапор

 

Колишній лідер “Правого сектора” Дмитро Ярош заявив, що готовий замінити Петра Порошенка на посаді голови держави.
Про це він сказав сьогодні під час зустрічей у Лимані й Краматорську на Донеччині, передає прес-служба “Національного руху Дмитра Яроша”.

“Серед важливого – дві речі. По-перше, фраза Дмитра Яроша про те, що він не бачить реальної політсили, яка вже зараз могла б зробити перезавантаження системи. “Ми зараз формуємо таку силу. Бо можна закликати людей на барикади і знову привести до влади шаромижників типу “куля в лоб”. І уточнив, що формування руху займе кілька місяців.

Відповідаючи на питання, кого Дмитро Ярош бачить альтернативою Петру Порошенку, провідник чи не вперше публічно заявив, що піде на президентські вибори. Отже, альтернативою нинішньому президенту вважає себе. Люди аплодували”, – йдеться в звіті на сайті “Сектор правди”.

Повідомляється, що в Краматорську велика зала ДК “Будівельник” була заповнена вщерть. Ярош пояснив, чому виникла потреба створити новий рух широкого формату, опозиційний, але конструктивний, зосереджений на проблемах українського війська і проблемах мирного життя, який об’єднає патріотів усіх поглядів.

Священик із Костянтинівки подарував Дмитрові Ярошу червоно-чорний прапор з умовою, що він буде майоріти над Донецьком. Провідник прийняв і поцілував прапор.

Нагадаємо, нещодавно народний депутат Дмитро Ярош повідомив, що його нова партія матиме політичне й силове кридо, базуватиметься на ідеології Степана Бандери, але залучатиме також лібералів.

У Краматорську “було питання про те, чому Ярош “відступив” від націоналістичної ідеології, запрошуючи до нового руху також лібералів. Дмитро Анатолійович відповів, що сам він був, є і помре українським націоналістом, але Майдан і війна переконали, що перемогти можна тільки разом, що можна і треба об’єднувати націоналістів і лібералів і це не протирічить тому, що казав Бандера, і тому, як було у суто націоналістичній ОУН”, інформує “Сектор правди”.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна