Ляшко першим реалізував новий закон про “партійну диктатуру”

 

Сьогодні Центральна виборча комісія виключила дев’ятьох кандидатів у народні депутати зі списку Радикальної партії Олега Ляшка, які були присутні у списку на виборах 26 жовтня 2014 року.

Як повідомила прес-служба ЦВК, рішення було прийняте на основі витягу із протоколу ХІІ з’їзду партії Ляшка і стосувалося наступних кандидатів: Мисика А.І., Смолянчука Є.А., Ковтуна В.М., Костирі І.О., Кучера В.Г., Шакуна С.В., Поліщука Н.М., Мурованого С.Г., Стасюка В.І., які були у спискупід номерами, відповідно, 27, 29, 34, 38, 39, 44, 61, 71 і 72.

Як повідомлялося, нещодавно голова Верховної Ради Володимир Гройсман після кількох десятків спроб таки протиснув так званий закон про “партійну диктатуру”, який дозволяє партійним лідерам уже після виборів виключати зі списків кандидатів у депутати.
Головною метою прийняття цього документу вважається намір Блоку Порошенка виключити зі свого списку адвоката Геннадія Корбана – Андрія Богдана, який є наступним на входження в Раду.

Читайте також:
Закон про “партійну диктатуру” підписано. Більше не голосуйте за Порошенка!

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна