Форвард збірної України перейшов до російського клубу

 

Нападник національної збірної України з футболу Євген Селезньов підписав контракт із клубом російської прем’єр-ліги “Кубань” (Краснодар). Про це повідомляє ТАСС.

Генеральний директор “Кубані” Валерій Стаценко підтвердив підписання договору з новим гравцем.
“Селезньов перейшов в “Кубань”, контракт підписаний”, – заявив він.

Нагадаємо, 30-річний Селезньов – вихованець донецького “Шахтаря”. З “гірниками” – чемпіон України і володар Кубка країни 2012 року, срібний призер першості України 2009 року, двічі ставав найкращим бомбардиром національних чемпіонатів.
За “Дніпро” виступав у 2009-2011 та 2012-2015 роках, став бронзовим призером ЧУ-2014, дійшов до фіналу Ліги Європи 2015 року.
За збірну України зіграв 46 матчів, забив 11 голів.

Минулого тижня стало відомо, що Селезньов відмовився від переходу в чемпіонат Китаю, де гравцям із Європи пропонують дуже привабливі фінансові умови.

У поточній першості Росії “Кубань” посідає передостаннє, 15-те, місце.

Нагадаємо, через військову агресію Росії проти України УЄФА розводить українські й російські команди в єврокубкових турнірах.

Читайте також:
Богатир Халаджі, який зіграв Івана Силу,
засів в “ДНР” та вважає Україну “Руїною” і “маріонеткою”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна