Сепаратисти “ДНР” реалізують “гуманітарну програму возз’єднання народу Донбасу”

 

Сепаратисти “ДНР” оголосили так звану “гуманітарну програму возз’єднання народу Донбасу” і заявляють, що вже “завершили роботи з облаштування в районі контрольно-пропускних пунктів між Республікою та Україною центрів соціальної допомоги й адміністративних послуг” в рамках цієї програми.
Про це на прес-конференції 27 березня заявив “ватажок ДНР” Олександр Захарченко.

“На сьогодні на всіх пунктах переходів повноцінно працюють пункти забезпечення інформаційної підтримки та медичної допомоги для жителів територій, тимчасово підконтрольних Україні”, – цитує Захарченка онлайн-ресурс сепаратистів ДАН.

Відповідно до анонсів, у таких “центрах”, які облаштовують сепаратисти зі свого боку лінії розмежування, жителі підконтрольних уряду України районів Донецької області “зможуть отримати консультацію, записатися на прийом до лікаря, звернутися по допомогу” в ОРДО.

Місця розташування “центрів” – поблизу контрольно-пропускних пунктів у Горлівці, Петровському районі Донецька, селищі Оленівка та в селі Хрещатицьке (стара назва – Червоноармійське) Новоазовського району.

Про так звану “програму гуманітарної допомоги співвітчизникам”, що проживають з іншого боку лінії розмежування, ватажки “ДНР/ЛНР” оголосили 17 лютого 2017 року. “Для спрощення процедури” заанонсували “гарячу лінію” та веб-сайт.

Читайте також:
“ДНР” вирішила підкупити ветеранів ВВВ з підконтрольної Україні території

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.