На Луганщині зникли троє людей. Імовірно, в полоні

 

На підконтрольній територій Луганської області поблизу лінії розмежування зникли троє людей. У поліції припускають, що чоловіки могли потрапити в полон, зазначено в повідомленні речниці ГУ Нацполіції Луганщини Тетяни Погукай.

“11 березня між н.п. Боброве та Борівське на узбіччі дороги був виявлений автомобіль Ford Transit Connect білого кольору, з відчиненими дверцятами. За попередньою інформацією, на цьому автомобілі їхали троє чоловіків – батько з сином (51 рік та 31 рік) та 23-річний хлопець. Чоловіки були одягнені у камуфльований одяг. Доля чоловіків наразі невідома. На зв’язок вони не виходять”, – зазначили в поліції.

За даними Погукай, раніше в цьому районі було взято у полон військовослужбовця ЗСУ.

“Неподалік від місця події розташоване село Арентове, яке межує з територією, що непідконтрольна українській владі. За однією з версій поліції, чоловіків взято у полон членами диверсійно-розвідувальної групи бойовиків”, – заявили у поліції.

До встановлення місцезнаходження зниклих осіб залучено співробітників поліції та військовослужбовців ЗСУ.

Також у поліції закликали громадян не використовувати камуфльований одяг у повсякденному житті – для особистої безпеки.

Читайте також:
На Донеччині зазнали поранень волонтери з Бердичева Толмачова й Адам’як

“Від своїх не відмовляємось”. В ССО ЗСУ визнали полон спецпризначенців в “ЛНР”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна