На Донеччині зазнали поранень волонтери з Бердичева Толмачова й Адам’як

 

У середу, 8 березня, внаслідок обстрілу з боку бойовиків на Донеччині, неподалік Зайцевого, зазнали поранення волонтери благодійного фонду “Батальйон Волонтер” Юлія Толмачова та Сергій Адам’як. Як передає “Новинарня“, про це інформує прес-служба Міноборони.

Зазначається, що протягом години поранених доставили до Бахмутської центральної районної лікарні, де їх прооперували військові лікарі.

“Оперативне втручання пройшло без ускладнень. Загрози життю обох пацієнтів немає”, – ідеться в повідомленні.

Зараз у Бахмутській ЦРЛ працює група військових лікарів 65-го військового мобільного госпіталю, які допомагають цивільним колегам із пацієнтами з вогнепальними пораненнями.

Координатор групи військових лікарів полковник Володимир Роговський розповів, що Юлія Толмачова отримала вогнепальне осколкове поранення м’яких тканин голови та струс головного мозку легкого ступеню.
Її колега Сергій Адам’як зазнав важкого вогнепального поранення лівої руки.

О 17-й годині обох пацієнтів евакуйовано до Дніпра.

Як відомо, Толмачова й Адам’як – волонтери з Житомирської області, які регулярно бувають у зоні АТО. При цьому Сергій Адам’як – голова ГО “Самооборона міста Бердичева та Бердичівського району”.

Нагадаємо, як писала “Новинарня“, 17 лютого внаслідок обстрілів загинув волонтер.

Читайте також:
АТО вихідного дня: менше обстрілів, без втрат

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна