АТО вихідного дня: менше обстрілів, без втрат

 

У вихідний день 8 березня – принаймні в світлу частину доби – бойовики на Донбасі значно знизили інтенсивність обстрілів. Станом на 18:00 зафіксовано 29 обстрілів. Загиблих чи поранених серед військовослужбовців ЗС України немає, інформує прес-центр штабу АТО.

Відповідно до звіту, важку зброю противник застосував переважно на Луганському напрямку – зі 120-міліметрових мінометів окупанти вели вогонь по Новоолександрівці та Троїцькому. Зі стрілецької зброї обстріляно Кримське.

На Донецькому напрямку з мінометів різних калібрів бойовики “накривали” Авдіївку, Луганське та Майорськ. Із гранатометів та великокаліберних кулеметів обстрілювали Новолуганське, Новгородське, Троїцьке, Зайцеве. По Зайцевому та Новгородському вогонь вели також снайпери.

На Маріупольському напрямку, використовуючи гранатомети, ворог обстрілював Водяне та Гнутове, із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – Лебединське, Новогригорівку, Гнутове та Широкине, по Широкиному вогонь вели БМП противника.

Читайте зведення за минулу добу:
Доба АТО: знову понад сотню обстрілів, але без загиблих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна