Суд загадав захисту Януковича ознайомитися з матеріалами справи за 17 днів

 

Печерський районний суд Києва зобов’язав захист екс-президента-втікача Віктора Януковича ознайомитися з матеріалами справи про державну зраду підзахисного протягом 17 днів, тобто до 5 березня.

Таким чином суд частково задовольнив клопотання Головної військової прокуратури про обмеження терміну ознайомлення з матеріалами справи, повідомляє телеканал “112 Україна”.

Хоча це рішення оскарженню не підлягає, сторона захисту зазначила, що буде подавати апеляцію, оскільки 17 днів на ознайомлення зі справою їй не вистачить.
При цьому адвокати назвали суд упередженим.

Водночас військовий прокурор Руслан Кравченко заявив, що 17 днів більш ніж достатньо професійному юристу для того, щоб ознайомитися з матеріалами справи.

“Один день на том, два адвокати”, – так пояснив число 17 прокурор.

У прокуратурі вважають, що адвокати Януковича навмисно затягують цей процес.

Нагадаємо, раніше генпрокурор Юрій Луценко заявляв, що суд у справі про державну зраду Януковича очікується наприкінці 2016 року – на початку 2017-го, згодом – що в лютому.

Читайте також:
Захист Януковича затягує справу про його держзраду.
Розслідування завершилося

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна