Росія відклала запуск поїздів в окупований Крим на кінець 2019 року

 

Росія, яка окупувала Крим, визнала, що не зможе запустити рух поїздів по Керченському мосту в 2018 році, як це було заплановано раніше.
Такий висновок випливає з розпорядження уряду Росії, що вносить зміни в умови держконтракту на виконання робіт з проектування та будівництва Керченського мосту, передає ТАСС.

Початок тимчасової експлуатації залізничної частини Керченського мосту перенесено на рік – з грудня 2018 року на грудень 2019 року.

“Початок тимчасової експлуатації побудованої залізничної лінії на об’єкті – 1 грудня 2019 року”, – йдеться в документі.

Кошторисна вартість проекту будівництва Керченського мосту становить 211,9 млрд. рублів у цінах IV кварталу 2015 року. Рух автомобілів по мосту заплановано в грудні 2018 року.

Як відомо, про відтермінування завершення будівництва Керченського мосту в окупований Крим повідомлялося також у квітні ц.р.

Читайте також:
Росія призупинила фінансування будівництва Керченського мосту

Юристи підказали українській владі три способи, як зупинити будівництво Керченсього моста до РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна