Одного з фігурантів “газової справи” відпустив під заставу у 5 млн. гривень

Солом’янський районний суд Києва відпустив під заставу у 5 млн. гривень керівника підприємства “Надра Геоцентр” Сергія Свіченка, якого судять у “справі Онищенка”. Про це сказано в повідомленні прес-служби Національного антикорупційного бюро.

Відповідно до ухвали суду на Свіченка покладено низку обов’язків: він має носити електронний засіб контролю, з’являтися до детективів НАБУ за викликом, не залишати місце свого проживання тощо. Також керівник ТОВ “Надра Геоцентр” має протягом п’яти днів внести заставу.
У випадку, якщо визначену судом суму коштів не буде внесено у зазначений строк, детективи Бюро звертатимуться до з клопотанням про обрання для керівника ТОВ “Надра Геоцентр” запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування у даному кримінальному провадженні триває.
Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна