Ситуація нагадує початок широкомасштабного вторгнення: до Часового Яру перекинули спецпідрозділи ГУР, — Цаплієнко

До Часового Яру на Донеччині, однієї з найгарячіших точок фронту, перекинули спецпідрозділи Головного управління розвідки Міноборони України для оборони цього важливого населеного пункту агломерації Краматорська, Костянтинівки, Дружківки та Словʼянська.

Про це в неділю, 28 квітня, повідомляє воєнний кореспондент Андрій Цаплієнко з посиланням на джерела в спецслужбах.

За його словами, “ГУРівці” перебувають на цьому напрямку вже близько двох тижнів.

“Наші інформатори вважають, що, частково, завдяки цьому ситуація там стабілізувалася, і поганих новин звідти трохи менше, — але, на жаль, вони надходять тепер з інших напрямків”, — повідомив Цаплієнко.

Як зазначають джерела в спецслужбах, ситуація на цій ділянці фронту чимось нагадує початок широкомасштабного вторгнення, коли спеціальні підрозділи розвідки використовувалися для оборони кордону та населених пунктів Київщини та Харківщини.

“Віримо у міцність і професійність наших розвідників та побажаємо їм ефективно бити ворога, незважаючи на складність завдань, які стоять перед ними”, — додав Цаплієнко.

Читайте також:
Російські війська отримали завдання захопити Часів Яр до 9 травня, — Сирський

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна