ProIT — інтелектуальний оазис для IT-спільноти України ℗

Український ринок фахівців у сфері ІТ — один із найбільш розвинених і затребуваних у світі. Ця галузь — третя за розміром в Україні, на неї припадає 20% усього українського експорту послуг. І при цьому ІТ індустрія — єдина, яка навіть після початку повномасштабної війни у 2022 році зберегла темпи зростання, підтримує економіку та ЗСУ і створює нові робочі місця.

Тож цілком зрозуміло, що велика українська ІТ спільнота відчуває потребу у профільних медіа та медіаплатформах, де можна як знайти корисну інформацію на теми, що її цікавлять, так і поділитися власним досвідом чи дізнатися найсвіжіші новини. Саме таким майданчиком є сайт ProIT, що став для ІТ-спеціалістів своєрідним інтелектуальним оазисом, який забезпечує доступ до актуального контенту, новин і технологій у світі IT.

Зосереджена на формуванні унікального контенту, платформа пропонує велике різноманіття матеріалів, від технологічних статей до відеоуроків і подкастів.

Аудиторія та мета проєкту

Сайт ProIT має аудиторію близько пів мільйона користувачів, серед яких — представники якнайширшого кола фахівців, від топменеджменту відомих ІТ компаній України й комп’ютерних інженерів до студентів і взагалі всіх, хто цікавиться технологіями.

Мета — розвиток технологічної експертизи й підтримка IT ком’юніті в Україні шляхом надання актуальної та якісної інформації.

Контент

Медіаплатформа пропонує експертні статті для фахівців профільної сфери різних рівнів, актуальні світові технологічні новини, інтерв’ю з провідними спеціалістами, блоги від інженерів з практичним досвідом та інші корисні матеріали.

Розвиток і значення

ProIT постійно залучає нових авторів-експертів, проводить рекламні кампанії та заходи для залучення аудиторії. Крім того, видання активно взаємодіє з усіма гравцями ринку та державними органами, щоб залишатися на передових позиціях в українському IT-середовищі.

Медіа лише інформує, а й стимулює професійний розвиток українських IT-спеціалістів, надаючи їм необхідні знання та інструменти для досягнення успіху у світі технологій.

І не варто забувати про ще один важливий момент: не секрет, що до повномасштабного вторгнення РФ українські ІТ-фахівці часто шукали такого контенту не лише на англомовних, а й на російськомовних платформах. Тепер, коли на цих майданчиках російські “колеги” не приховують підтримки так званої “СВО” й обговорюють, наприклад, “технологічні нюанси застосування БПЛА” проти українських Сил оборони, про перебування на таких медіаплатформах годі й говорити.

Саме тому створення великого українського медіамайданчика для української спільноти ІТ свого часу стало надзвичайно важливою й, можливо, навіть епохальною подією на ІТ ринку України.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна