Міноборони обговорило з норвезькою компанією постачання засобів індивідуального захисту для ЗСУ

Керівник Департаменту політики закупівель Міноборони України Гліб Канєвський зустрівся з представниками норвезької компанії NFM Group. Сторони обговорили можливості постачання продукції NFM для українських військових, зокрема, засобів індивідуального захисту для військових.

Про це повідомила пресслужба Міноборони 24 квітня.

“Міністерство оборони повинно забезпечувати військових якісними засобами індивідуального захисту вчасно та в повному обсязі. Для цього департамент політики закупівель відомства працює над удосконаленням правил закупівель, що має призвести до зростання конкуренції серед постачальників ЗСУ, – зазначив Канєвський.

У зустрічі з NFM Group також взяли участь представники ЗСУ, Мінекономіки, МВС та “Державного оператора тилу”.

“Міноборони — це найбільший інвестор в Україні в оборонно-промисловий комплекс. Закупівельні агенції міністерства закуповують на десятки мільярдів гривень озброєння та тилового майна. Зараз шанс для діючих вітчизняних виробників розширити бізнес, а для іноземних компаній – локалізувати власне виробництво в Україні”, – наголосив Канєвський.

У відомстві нагадали, що довели до “Державного оператора тилу” перелік та обсяги необхідних закупівель, а також бюджетні асигнування на 12 місяців. Це дозволить бізнесу краще планувати свою роботу. Крім того, нещодавно Міноборони запросило до співпраці нових виробників бронежилетів, шоломів та окулярів.

Читайте також:
Міноборони посилило кібербезпеку за найкращими підходами НАТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна