Речником Сил оборони півдня замість звільненої Гуменюк став Дмитро Плетенчук

З 22 квітня на посаду виконувача обовʼязків начальника Обʼєднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня призначили капітана третього рангу Дмитра Плетенчука.

Про це він повідомив журналістам 22 квітня.

“Починаючи з сьогоднішнього дня приступаю до виконання обов’язків начальника Обʼєднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України”, — цитує Плетенчука “Суспільне”.

Він зазначив, що його запросили в якості кризового менеджера рішенням найвищого керівництва країни. Також Дмитро Плетенчук продовжує перебувати на посаді речника ВМС.

Як писала “Новинарня“, до цього на посаді речниці ОУВ “Таврія” (вона ж начальник центру стратегічних комунікацій Сил оборони півдня) тривалий час перебувала Наталія Гуменюк. Її звільнили 19 квітня рішенням Генштабу.
Напередодні українські журналісти та експерти медійних організацій вимагали замінити Гуменюк на “більш компетентну особу” і не допускати її до будь-якого керування комунікаціями.

Читайте також:
Речником Командування Повітряних сил став Ілля Євлаш

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.