Речником Командування Повітряних сил став Ілля Євлаш

Згідно з наказом Головнокомандувача Збройних сил України начальником служби звʼязків з громадськістю Командування Повітряних сил ЗСУ призначено майора Іллю Євлаша.

Про це у понеділок, 18 березня, повідомили в Командуванні ПС ЗСУ.

Відомо, що Ілля Євлаш проходив службу в Командуванні Сухопутних військ на посаді старшого офіцера служби звʼязків з громадськістю.

Очолював службу звʼязків з громадськістю угруповання сил і засобів оборони міста Київ та пресслужбу оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця”. Речник східного угруповання військ.

Пізніше Євлаш зреагував на своє призначення, написавши допис у соціальній мережі:

“Дякую за довіру керівництву! Для мене велика честь в такий непростий час очолити пресслужбу надзвичайно потужного окремого виду військ! Вже було зроблено немало, але попереду не менше. На новій посаді докладатиму максимум зусиль для того аби Повітряні сили не викликали у ворога нічого окрім страху. Щиро дякую Юрію Ігнату за колосальну роботу, приймаю від Вас естафету!”, – написав він.

Як писала “Новинарня“, 16 березня стало відомо, що речника Повітряних сил ЗСУ полковника Юрія Ігната перевели на інший напрям роботи. Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук подякував Ігнату за продуктивну роботу на посаді начальника служби зв’язків з громадськістю командування Повітряних сил ЗСУ.

Читайте також:
За два роки війни майже стерлись літери на клавіатурі: Ігнат прокоментував свою відставку з посади речника Повітряних сил

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна