18 загиблих та 78 поранених. У Чернігові завершили пошуково-рятувальну операцію після ракетного удару РФ

Очільник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус повідомив про завершення пошуково-рятувальної операції після ракетної атаки на Чернігів 17 квітня.

Про це він написав у Telegram.

Унаслідок обстрілу загинуло 18 людей. Ще 78 отримали поранення, з них четверо дітей. На стаціонарному лікуванні перебуває 37 людей.

“Уся необхідна допомога надається у місцевих закладах охорони здоров’я, необхідними ліками забезпечені”, – зазначив Чаус.

За інформацією поліції Чернігівської області, за добу надійшло понад 300 заяв від чернігівців, чиї помешкання та майно пошкоджене чи зруйноване внаслідок російського удару.

Слідчо-оперативні групи провели 304 огляди пошкоджених квартир і будівель та 62 авто. У розгорнутих пересувних пунктах роботи з потерпілими відбувається відбір заяв та допит постраждалих.

Як писала “Новинарня”, приблизно о 9:00 17 квітня росіяни завдали трьох ракетних ударів по Чернігову. В ОВА одразу повідомили, що серед цивільних є загиблі та багато поранених.
Під удар ракет “Іскандер” потрапили об’єкти цивільної та соціальної інфраструктури. Зокрема, є пряме влучання у 8-поверхову будівлю готелю. Також пошкоджені сусідні будівлі, зокрема лікарня, та автомобілі.

Читайте також:
Унаслідок ракетного удару по Чернігову загинула 25-річна поліцейська Аліна Миколаєць

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна