У Генштабі ЗСУ відхрестилися від впливу Ганни Маляр на військову комунікацію

У Генштабі Збройних сил України заявили, що комунікація ЗСУ функціонує без залучення інших осіб, зокрема, колишніх заступників міністра оборони України.

Із такою заявою Генеральний штаб ЗСУ виступив у вівторок, 16 квітня, маючи на увазі ексзаступницю міністра оборони Ганну Маляр, котра знову з’явилася в інформаційному просторі і коментує різні питання з позиції влади.

“Останнім часом зʼявляється чимало спекуляцій щодо системи комунікацій Генерального штабу Збройних Сил України та її керівництва. Офіційно повідомляємо, що взаємодія із медіа, підготовка інформаційних повідомлень та їх поширення є в компетенції Управління звʼязків з громадськістю Збройних сил України”, – йдеться в повідомленні.

У ГШ нагадують, що планування та координацію комунікаційних заходів у ЗС забезпечує Управління стратегічних комунікацій Генерального штабу.

“Зазначені підрозділи очолюють полковники Збройних сил України, які підпорядковані безпосередньо Головнокомандувачу Збройних Сил України та начальнику Генерального штабу Збройних Сил України. Ключові посади у зазначених підрозділах обіймаються військовослужбовцями”, – наголошують у ГШ.

Питання комунікацій Збройних сил України, додає Генштаб, узгоджується виключно із наративами та комунікаційними планами Міністерства оборони, і націлені на посилення обороноздатності України та здійснюються в інтересах виконання завдань Збройними силами.

“Просимо не втягувати Збройні сили України у політичну боротьбу, послуговуватися лише офіційною інформацією, яка поширюється верифікованими каналами ЗСУ та дотримуватися інформаційної гігієни”, – резюмували в Генштабі.

“Система комунікацій ЗСУ розбудовується та функціонує без залучення інших осіб, зокрема, колишніх заступників міністра оборони України”, – заявляє ГШ.

Маляр під тиском громадськості перепросила за те, що в ефірі довела до сліз дружину військового

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна