Це одна з головних основ нашої незалежності: Зеленський назвав кількість оборонних підприємств в Україні

В Україні працюють 500 підприємств оборонно-промислового комплексу й майже 300 тисяч людей залучені до цього виробництва.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський, вітаючи працівників та працівниць оборонно-промислового комплексу України з професійним святом у суботу, 13 квітня.

“Усе це дійсно одна з головних основ нашої незалежності. Події війни це доводять”, — наголосив президент.

Він підкреслив, що за допомогою морських дронів, створених українцями, наші воїни очищують Чорне море від російського терористичного впливу. Завдяки українським розробкам путінська система відчуває, що агресія дійсно має свою ціну.

“Українські “стугни”, українська броня, українські FPV-дрони вже не є чимось незвичним. Пишаюся всіма нашими людьми та підприємствами, які роблять звичною також і сучасну українську артилерію – необхідні сучасні калібри, необхідні гармати. Дякую всім, хто працює заради цього!”, — додав Зеленський.

Читайте також:
Сирський з Умєровим ознайомилися з новітніми розробками озброєння від українських виробників

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна