РФ обстріляла Костянтинівку і Нью-Йорк на Донеччині: вбили жінку, є поранені

Унаслідок обстрілу селища Нью-Йорк в Донецькій області ввечері 12 квітня загинула 64-річна жінка, а 60-річний чоловік отримав поранення.

Про це повідомив голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

“Росіяни ударили по містечку сьогодні ввечері — убили жінку 1960 року народження і поранили чоловіка 1964 року народження”, — йдеться у дописі.

Раніше цього ж дня Росія вдарила з РСЗВ “Смерч” по Костянтинівці Донецької області. Як повідомили в ДСНС, одна ракета влучила у п’ятиповерхівку, спричинивши загоряння на балконах із 2-го по 5-й поверх.

Поранення різного ступеня тяжкості отримали шестеро місцевих жителів: 25, 54 та 56-річні жінки, а також чоловіки 24, 32 й 36 років. Потерпілих із травмами і осколковими пораненнями доставлено до медичного закладу, повідомляє Донецька обласна прокуратура.

Пошкоджені житлові будинки, автомобілі, лінії електромережі.

Читайте також:
РФ обстріляла Нью-Йорк на Донеччині: двоє загиблих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна