Денис Прокопенко отримав почесну відзнаку для “Азову” – стрічку “За мужність та відвагу”

12-та бригада спеціального призначення “Азов” Національної гвардії України отримала почесну відзнаку — стрічку «За мужність та відвагу».

Про це військова частина повідомила у вівторок, 26 березня.

Так, президент України Володимир Зеленський вручив нагороду командиру бригади, підполковнику Денису Прокопенку під час церемонії нагородження до Дня Національної гвардії України.

«Україна завжди буде вдячна воїнам Національної гвардії України. Зокрема, воїнам підрозділу «Азов», які захищали Маріуполь та «Азовсталь». Ми пам’ятаємо про всіх українців, усіх оборонців Маріуполя, усіх азовців, які зараз в російському полоні. Держава робить все можливе, щоб повернути їх додому», — сказав президент.

Стрічка «За мужність та відвагу» — почесна відзнака, встановлена президентом України для відзначення особливих бойових заслуг, мужності, відваги та героїзму особового складу військових частин Сил оборони України.

Читайте також:
Комбриг “Азову” Денис Прокопенко “Редіс” зустрівся з підрозділом після повернення з полону

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна