Президент озвучив, якого результату очікує від роботи СБУ в Чорному морі

Під час привітання з Днем Служби безпеки України Володимир Зеленський відзначив далекобійність і влучність українських дронів як у небі, так і на морі, але й озвучив, якого результату очікує в майбутньому.

Про це він сказав під час урочистих заходів у понеділок, 25 березня.

Зеленський наголосив, що зараз Україна очікує від СБУ “ще більшої результативності”.

“Російським військовим кораблям уже не місце в західній частині Чорного моря та поблизу нашого Криму, але хай вони втратять можливість оперувати й на сході Чорноморської акваторії. Кожен окупант уже дуже чітко розуміє, що ніде на українській землі вони не можуть почуватися спокійно, але вони повинні втратити ще більше логістики, ще більше штабів, складів – іще більше матеріальної основи цієї війни”, – цитує Зеленськоого його пресслужба.

Він акцентував, що спецпризначенці Центру спеціальних операцій «А» та контррозвідка СБУ ефективно знищують російську техніку й окупантів, корегують удари української артилерії, прикривають захисників снайперським вогнем і надають Силам оборони життєво необхідні розвіддані.

Читайте також:
Зеленський вручив державні нагороди з нагоди Дня СБУ. Один офіцер отримав “Золоту Зірку” Героя Укра

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна