Кулеба зустрівся з Бауером: закликав НАТО підтримувати Україну летальною зброєю

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба провів зустріч з головою Військового комітету НАТО адміралом Робом Бауером, який 21 березня перебуває з візитом в Україні.

Дипломат наголосив на важливості продовження підтримки України, зокрема, надання нашій державі критично важливих видів озброєнь та військової техніки, повідомляє пресслужба МЗС.

Кулеба та Бауер обговорили перспективи забезпечення бойової підготовки українських військовослужбовців і тісної кооперації оборонних індустрій України та союзників. А також очікування від Вашингтонського саміту НАТО.

Глава МЗС закликав до нарощування підтримки України з боку НАТО, насамперед летальним озброєнням, повернення до практики тренувань в Україні та розгортання ремонтних баз в Україні.

Читайте також:
До Києва прибув найвищий військовий керівник НАТО Роб Бауер: вперше після повномасштабного вторгнення РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна