До Києва прибув найвищий військовий керівник НАТО Роб Бауер: вперше після повномасштабного вторгнення РФ

В Києві з візитом перебуває голова Військового комітету НАТО Роб Бауер – найвищий військовий посадовець Альянсу. Це його перший візит до української столиці з початку повномасштабного вторгнення Росії.

Про це повідомляє “Європейська правда” 21 березня.

Бауер виступив на Київському безпековому форумі, де подякував за можливість особисто відвідати Україну та зустрітися з українським політичним і військовим керівництвом.

“Мій візит – перша військова делегація НАТО, яка відвідала Україну після широкомасштабного вторгнення – є свідченням того, що НАТО та Україна ближчі, ніж будь-коли”, – наголоси він.

Бауерзазначив, що візит дозволяє йому висловити “глибоку повагу” до мужності та сили українців, які вони продемонстрували як на полі бою, так і поза ним.

“З кожним днем ми стаємо ближчими, більш сумісними. Разом ми робимо все для того, щоб Україна стала членом нашого Альянсу. Прапор Швеції не буде єдиним синьо-жовтим прапором у штаб-квартирі НАТО”, – запевнив голова Військового комітету НАТО.

Читайте також:
Дві третини громадян країн НАТО підтримують подальшу допомогу Україні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна