Херсонщина: серед чотирьох постраждалих від ворожих обстрілів – троє поліцейських

Російські війська вкотре атакували цивільну інфраструктуру Бериславського та Херсонського районів. Били з артилерії, мінометів, танків, авіації та БПЛА. У результаті обстрілів постраждали чотири людини, серед них – троє поліцейських.

Про це 18 березня повідомила поліція Херсонської області.

Від ворожих атак потерпали Херсон, Садове, Антонівка, Наддніпрянське, Понятівка, Киселівка, Іванівка, Придніпровське, Кізомис, Берислав, Гаврилівка, Львове, Нововоронцовка та Дудчани. Пошкоджень зазнали 6 приватних та 2 багатоповерхові будинки, 2 автомобілі, газова АЗС та автосервісне підприємство.

Львове було атаковано дроном. Унаслідок вибуху скинутого боєприпаса постраждав 43-річний чоловік, у нього мінно-вибухова травма та вогнепальні поранення різних частин тіла.

У Бериславі дрон-камікадзе типу “FPV” пошкодив багатоповерховий будинок. У Нововоронцовці ворожий БПЛА пошкодив газову заправку, а в Антонівці – автомобіль.

По Іванівці російські військові гатили з танка, унаслідок чого постраждали троє працівників поліції. У них у всіх контузії.

Херсон окупанти обстрілювали з артилерії з тимчасово окупованого лівого берега Дніпра. Під вогневим ураженням ворога перебували припортова інфраструктура та житлові квартали. Зафіксовано пошкодження автосервісного підприємства у Дніпровському районі та багатоповерхового будинку у мікрорайоні “Корабел”.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна