Укрпас, Добробат та МАПА запускають благодійну акцію “Відбудуємо країну разом” ℗

Компанія Укрпас у співпраці з добровольчим будівельним батальйоном “Добробат” та громадською спілкою МАПА запускає благодійну акцію “Відбудуємо країну разом”. Відтак кожен українець має можливістю долучитися до відновлення України після руйнувань, спричинених російською агресією.

Пасажир з кожним автобусним квитком, придбаним на сайті ukrpas.ua або у касах Центрального автовокзалу, автоматично стає учасником благодійної акції та допомагає відновленню важливих інфраструктурних об’єктів. Із кожного квитка 5 грн відраховуються на розбудову країни, при цьому ціна квитка залишається незмінною.

Це означає, що кожна поїздка з Укрпас перетворюється на цінний внесок у велику справу відновлення країни. 

“Відбудуємо країну разом” – це не просто акція, це символ єдності, взаємодопомоги та непохитної віри в майбутнє та перемогу. Це демонстрація того, що разом ми сильніші, здатні подолати будь-які виклики та відбудувати нашу країну”, – додав власник Укрпас Олег Міщенко.

Олег Міщенко

Подорожуйте із сенсом разом із Укрпас, адже кожна поїздка може змінити життя когось на краще і пришвидшити відновлення нашої великої та непереможної країни.

Нагадаємо, що за 2023 рік компанія Укрпас реалізувала понад 110 тис. автобусних квитків. Ці показники є найвищими з моменту створення компанії у 2021 році.

Разом з тим найпопулярнішими напрямки для українців стали автобусні маршрути у Варшаву (Польща), Краків (Польща), Бухарест (Румунія), Кишинів (Молдова) та Будапешт (Угорщина). 

Крім того, варто зазначити, що найпопулярнішою станцією відправлення автобусів став Центральний автовокзал Києва.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна