В Одесі випустили марку “Мисливці за “шахедами”, присвячену прикордонникам

В Одесі до другої річниці повномасштабного вторгнення випустили марку “Мисливці за “шахедами”, присвячену прикордонникам півдня.

Про це 25 лютого повідомила Державна прикордонна служба.

Випуск поштового блоку відбувся за ініціативи прикордонників Одеського загону, відомого одеського фотохудожника Бориса Бухмана та “Укрпошти”.

Марку “Мисливці за “шахедами ” прикордонники презентували на відкритті фотовиставки Бориса Бухмана під назвою “731 день та 8 років війни”. На цьому ж заході було погашено ще одну марку під назвою “Одеський морвокзал”.

“На поштових марках відтворено образи вартових півдня, які символізують незламність українського війська, яке два роки поспіль захищає наше українське небо від сумнозвісних “шахедів”, – розповіли у ДПСУ.

У відомстві зауважили, що на рахунку воїнів-прикордонників 76 знищених дронів-камікадзе на півдні України.

Марки надійдуть у продаж в поштовому наборі: з конвертами та картками. А кошти, отримані від їх продажу, будуть спрямовані на потреби захисників України.

Читайте також:
“Укрпошта” до свого 30-річчя випустить марку, присвячену поштовикам

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна