“Укрпошта” до свого 30-річчя випустить марку, присвячену поштовикам

2 лютого “Укрпошта” з нагоди свого 30-річчя випустить нову марку в серії “Героїчні професії війни”, яка присвячена поштовикам – “Укрпошта завжди поруч з вами”.

Про це повідомив у Facebook генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський 29 січня.

“Враховуючи те, що “Укрпошта” перша приходить на звільнені території після ЗСУ, то у новому блоці буде 2 марки: “Укрпошта доставляє” та “ЗСУ перемагають”, бо перше без другого неможливе”, – зазначив він.

На новій марці зображена машина “Укрпошти” з водієм компанії, “це не виокремлює певну людину чи посаду”, наголосив Ігор Смілянський.

“Бо в нас їх, героїв Укрпошти, тисячі. Протягом вже майже 2 років, після відряджень на Донеччину, Луганщину, Херсонщину, Харківщину, Запоріжжя, Сумщину чи інші важкі регіони, я часто знайомив вас з людьми, з якими маю честь працювати в одній команді. І ця марка про кожного з них. І про тих, хто під кулями доставляє пенсії та допомогу у прифронтових регіонах, і про тих, хто вранці, навіть після безсонних ночей та тривоги, прямує до відділення, автівки чи сортувального центру”, – додав гендиректор.

Смілянський наголосив, що клієнти “Укрпошти” – найважливіше надбання компанії, тож на день народження компанії треба слідкувати за новинами, адже у них буде можливість отримати подарунки.

Зробити передзамовлення марки можна за покликанням.

Читайте також:
“Хрест бойових заслуг”: “Укрпошта” випустила першу марку, присвячену військовій нагороді

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна