Комісія обрала нового голову НАЗК: хто ним став

Переможцем конкурсу на посаду голови Національного агентства з питань запобігання корупції став Віктор Павлущик.

Про це в неділю, 25 лютого, повідомила пресслужба НАЗК.

“Конкурсна комісія з відбору на посаду Голови НАЗК сьогодні оголосила переможцем конкурсу Віктора Павлущика. За його кандидатуру проголосували всі шість членів комісії. Очікуємо на відповідне рішення уряду… Конкурсна комісія визначила, що Віктор Павлущик має найкращі професійний досвід, знання і якості для виконання посадових обов’язків голови НАЗК, а також відповідає критеріям компетентності та доброчесності”, — йдеться в повідомленні комісії.

Зараз Павлущик обіймає посаду старшого детектива — керівника відділу детективів Національного антикорупційного бюро України.

Як повідомляється, у 2008 році  Віктор Павлущик закінчив Національну академію Служби безпеки України за спеціальністю “Правознавство”. А у 2014 році — Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю “Міжнародний бізнес”.

Протягом 2008-2015 років перебував на військовій службі в органах Служби безпеки України на оперативних посадах та посадах керівного складу. Після цього обіймав посади детектива, старшого детектива — заступника керівника відділу детективів, та власне старшого детектива — керівника відділу детективів НАБУ.

Читайте також:
НАЗК склало протокол на заступника голови ОП Шурму у зв’язку з конфліктом інтересів

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна