Екснардеп незаконно отримав 613 тисяч грн компенсації за житло, йому повідомили підозру

12 лютого за дорученням керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомлено про підозру народному депутату України VIII скликання, який нині обіймає керівну посаду в одній з районних рад, у незаконному отриманні 613 тисяч гривень компенсації за винайм житла у столиці.

Про це 13 лютого повідомляє пресслужба САП.

Слідство встановило, що, попри наявність власного житла у столиці, народний депутат без законних на те підстав продовжив користуватись готельним номером ДП “Готельний комплекс “Київ”. У результаті з вересня 2016 по березень 2019 року він незаконно отримав понад 613 тисяч гривень компенсацій за винайм житла.

Дії особи кваліфіковані за ч. 2 ст. 364 КК України. Зважаючи на те, що місцеперебування колишнього нардепа не встановлено, про підозру йому повідомлено в порядку ст. 135, ст. 278 КПК України.

У відомстві не уточнили, про кого ідеться. Водночас видання “Слово і діло” з посиланням на власні джерела зазначає, що ідеться про екснардепа Віталія Барвіненка, який нині очолює Одеську районну раду.

Читайте також:
На Миколаївщині начштабу в/ч незаконно нарахував підлеглим 1 млн гривень, прийшло ДБР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна