Азербайджан і Вірменія звинувачують одне одного в обстрілах кордону, є загиблі

Міноборони Азербайджану заявило, що підрозділи Збройних сил Вірменії обстріляли позиції азербайджанських військових у товузському напрямку кордону.

Про це йдеться у пресрелізі відомства, який цитує “Укрінформ” у вівторок, 13 лютого.

«12 лютого о 20:50 та о 23:40 підрозділи Збройних сил Вірменії з позицій у напрямку населеного пункту Чинарли Товузгалинського району обстріляли зі стрілецької зброї позиції азербайджанської армії у напрямку населеного пункту Коханабі Товузського району», – заявили в міноборони Азербайджану.

Oxu.az зазначає, що підрозділами Державної прикордонної служби Азербайджану 13 лютого у відповідь на дії Вірменії, було проведено операцію «Відплата».

“Новини-Вірменія” пишуть, що, за інформацією міноборони Вірменії, підрозділи Збройних сил Азербайджану, починаючи з 05:30 13 лютого, відкрили вогонь зі стрілецької зброї по вірменських позиціях, розташованих в районі Неркін Ханд.

«В результаті вогню з боку азербайджанських Збройних сил у напрямку Неркін Ханд, у вірменської сторони, за попередніми даними, є двоє загиблих та поранені», – заявили у відомстві.

Читайте також:
Азербайджан і Вірменія обмінялися військовополоненими

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна