Фермери з Польщі розширили блокаду українського кордону ще на три пункти пропуску

Польські фермери розпочали акції протесту неподалік від пункту пропуску “Зосін”, також заблоковано рух біля пункту пропуску “Долгобичув” та “Медика – Шегині”.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ у понеділок, 12 лютого.

Зазначається, що на пункті пропуску “Зосін” протестувальники мають намір пропускати по 3 вантажівки на годину. Легкові автомобілі, автобуси, транспортні засоби з гуманітарною допомогою, а також транспортні засоби до 3,5 тонни в обох напрямках будуть оформлятись у звичайному режимі.

Також заблоковано рух біля пункту пропуску “Долгобичув”. Протестувальники мають намір пропускати по 2 вантажівки на годину в обидва напрямки.

“Окрім цього, поновлено блокування на напрямку пунктів пропуску “Медика – Шегині”. Планується пропускати по 1 вантажівці в годину. На пропуск легкового автотранспорту та автобусів акція протесту поширюватись не буде”, – додають в ДПСУ.

Читайте також:
Польські фермери з 12 лютого заблокують ще один КПП на кордоні України

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна