93-тя бригада ЗСУ “Холодний Яр” у нових боях – за місто Часів Яр. ВІДЕО

Січень 2024. Донецька область. Бахмутський напрямок. Росіяни знову намагаються заволодіти містом Часів Яр, яке розташоване одразу на захід від Бахмута. Ворог частково має незначні успіхи в наступальних діях. Лінія фронту наблизилася до Часового Яру на відстань 5-7 км. Російська артилерія зараз без проблем дістає до міста і знищує все, що ще вціліло. Руйнування в Часовому Яру просто катастрофічні.

Одну з ділянок фронту тут тримають бійці 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ “Холодний Яр”. Хлопцям вдалося зупинити наступ російських військ, але бої не вщухають. Ворог переважає в артилерії та дронах.

Про те, який зараз вигляд мають Часів Яр і війна на цьому відрізку фронту – у відеорепортажі “Новинарні“:


Воїнам 93-ї ОМБр на Бахмутському напрямку дуже потрібен автомобіль.

Підтримайте збір на авто для “холодноярців”, який веде волонтерка Інна Лук’янченко!

  • Рахунок у Приватбанку:
    4149 6293 5479 4687

Читайте також:
“Чорний ворон” нашого часу. Нічний бойовий вихід із групою ударних дронів Black Raven 93 ОМБр під Кліщіївкою. ВІДЕО

Зимова окопна війна 95-ї десантно-штурмової бригади на Лиманському напрямку: кава, чорний шоколад, трупи вбитих росіян і дрони. ВІДЕО


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.