Зимова окопна війна 95-ї десантно-штурмової бригади на Лиманському напрямку: кава, чорний шоколад, трупи вбитих росіян і дрони. ВІДЕО

Січень 2024. Лиманський напрямок на межі Донецької і Луганської областей. Росіяни ще з літа намагаються тут прорвати нашу оборону. Штурми майже не припиняються. Ворог застосовує все наявне озброєння, а дрони стали справжньою пошестю для наших оборонців.

Одну з ділянок на Лиманському напрямку обороняють воїни житомирської 95 ОДШБр. Хлопці в холоді та багнюці, під постійними обстрілами непохитно тримають фронт. Та й із ворожими дронами вже навчилися боротись – їх збивають зі звичайної стрілецької зброї.

Про те, як це відбувається і що допомагає вижити в бліндажі в лютий холод на передовій, “Новинарнірозповіли в окопах воїни 95-ї бригади Костянтин і Роман.


Воїнам 95-ї ОДШБр на Лиманському напрямку потрібний дрон із тепловізором.

Підтримайте збір на коптер DJI Mavic 3T, який веде волонтерка Ірина Апілат!

Читайте також:
Під Лиманом снайпери 3-го полку ССО ліквідували 10 російських вояк лише за добу. ВІДЕО

“Стабілізатори” на складній ділянці фронту: у 95-й бригаді ДШВ з’явилася гаубична артилерія батальйонного рівня. ВІДЕО


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.