Росіяни вдарили ракетами С-300 по середмістю Харкова – понад півтора десятка поранених

Російські війська завдали чергового ракетного удару по середмістю Харкова, внаслідок чого є більш як півтора десятка потерпілих.

Про ворожу атаку близько 22-ї години у вівторок, 16 січня, повідомив голова Харківської ОДА/ОВА Олег Синєгубов.

За його словами, окупанти завдали ударів по Харкову двома ракетами – попередньо це зенітні ракети С-300. Є пошкодження цивільної житлової інфраструктури.

“Удари по центру міста. Саме туди, де немає жодної військової інфраструктури, і саме туди, де житлова забудова. ДСНС вже працюють на місцях прильотів. Є інформація щодо поранених”, – розповів мер Ігор Терехов.

Невдовзі голова області уточнив, що росіяни вдарили по житловій інфраструктурі в середмісті Харкова, пошкоджені багатоповерхові будинки.

До 23:23 кількість постраждалих внаслідок удару РФ зросла до 17 осіб. У важкому стані – дві жінки. 12 людей також госпіталізовані, перебувають у лікувальній установі в середньому та легкому станах. Три людини від госпіталізації відмовилися, їм була надана медична допомога на місці, розповів Синєгубов.

Читайте також:
Знищений врожай та зруйновані приміщення: у поліції показали наслідки удару росіян по зерносховищу на Харківщині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна