На війні загинув футбольний арбітр Володимир Безборотько

На фронті під час виконання оперативного завдання на Запорізькому напрямку загинув футбольний суддя Володимир Безборотько.

Про це повідомила Асоціація футболу Чернівецької області у вівторок, 9 січня.

«Жахлива новина для всієї футбольної спільноти Буковини і для всіх, хто знав цього чудового, світлого, справжнього, відкритого для світу хлопця, хорошого друга і самовідданого футбольного арбітра, люблячого сина і брата, героя України… Проклята війна з рашистами забрала життя нашого друга Володимира Безборотька. Невимовно боляче і неможливо повірити… Щирі співчуття сім’ї Володимира, щирі співчуття його друзям, колегам — усім, хто його знав… Це справді важка й жорстока втрата… Але Ти, Вовчику, назавжди залишишся з нами, в наших серцях і душах. Герої не вмирають!” – ідеться в повідомленні.

Безборотько вирушив на фронт як доброволець. Він встиг побувати в кількох гарячих точках.

Володимир працював в Асоціації футболу Чернівецької області та зробив вагомий внесок у популяризацію дитячо-юнацького футболу Буковини.

Читайте також:
На фронті загинув ексфутболіст тернопільської “Ниви” і луцької “Волині” Роман Годований

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна