Збільшення блокпостів, перевірки ТРЦ і авто: на Київщині посилюють безпекові заходи

У Київській області з 28 грудня 2023 року по 6 січня 2024 року посилять контрдиверсійні та безпекові заходи. У області збільшують кількість блокпостів, перевірятимуть торгові центри, супермаркети, вокзали, медичні заклади.

Про це повідомив голова Київської ОВА Руслан Кравченко у своєму Facebook.

Заходи проводитимуться за участі СБУ, Нацполіції, Нацгвардії та 114-ї окремої бригади тероборони.

“Така робота також сприятиме розшуковим заходам. За даними поліції, через здійснення різного роду кримінальних та адміністративних правопорушень в розшуку перебувають понад 11 тис. осіб”, – ідеться у повідомленні.

Кравченко закликав жителів Київщини і гостей області з розумінням ставитися до безпекових заходів та можливої зупинки транспорту на блокпостах, а також нагадав про необхідність носити з собою документи, які посвідчують особу.

“Закликаю всіх бути пильними. Якщо бачите, що хтось робить фото чи відеофіксацію об’єктів оборонної чи критичної інфраструктури, не забувайте повідомляти про це правоохоронців”, – повідомив очільник Київської ОВА.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна