У Києві проведуть безпекові навчання

Сили оборони спільно з міською владою, поліцією та іншими підрозділами проведуть у Києві безпекові навчання, у рамках яких розгорнуть тимчасові блокпости, встановлять обмежувальні знаки і проводитимуть перевірку автомобілів.

Заходи триватимуть 26-28 грудня, повідомляє КМВА.

“Навчання передбачають розгортання тимчасових блокпостів, встановлення обмежувальних знаків, елементів інженерних загороджень. За умовами, відбувається відпрацювання перевірки транспорту, документів, елементів захисту блокпосту, певні демонстраційні, пошукові та контрдиверсійні заходи”, – каже начальник КМВА Сергій Попко.

Навчання має на меті удосконалити систему управління, організації, ефективної взаємодії для забезпечення громадської безпеки та захисту населення у випадку загострення ситуації.

“Війна не закінчилася. Загрози для столиці і її мешканців досі існують… Такі тренування потрібно проводити системно, а за результатами штатного аналізу, після тренувань, виявляти недоліки, виправити помилки і ще краще готуватися до виконання важливого завдання – захисту Києва та його мешканців від потенційних загроз”, − наголосив Попко.

Читайте також:
Сторонні особи вже не зможуть користуватися укриттями в дитсадках удень, – КМВА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна