Пісторіус сьогодні оголосить про нову військову допомогу ЗСУ. Ракет Taurus не буде, – ЗМІ

Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус під час свого візиту в Україну 21 листопада оголосить про новий пакет військової допомоги Збройним силам.

Про це пише Bild у вівторок, передає “ЄП”.

Глава міноборони Німеччини заявив, що Берлін і надалі підтримуватиме Київ у військовому плані.

Як зауважив один із членів делегації, новий пакет озброєння включає приблизно те ж саме, що Німеччина вже надала Україні до цього часу. Так, до нього не увійдуть далекобійні ракети Taurus.

“Жодних новин у цьому питанні немає”, – сказав Пісторіус.

Під час візиту до України міністр оборони ФРН зустрівся з українськими військовими у навчальному центрі за межами Києва, де йому продемонстрували західні снайперські гвинтівки.

Пісторіус спостерігав за танковими навчаннями на бойовому симуляторі із застосуванням бойових снарядів, а також відвідав солдатські гуртожитки.

Нагадаємо, 21 листопада міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус прибув з неаносонсованим візитом до Києва, де проведе переговори з президентом Володимиром Зеленським і своїм колегою Рустемом Умєровим.

Читайте також:
Остін зустрівся з Зеленським та пообіцяв забезпечувати потреби України в зброї

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.