Швейцарська компанія відкрила в Україні центр обслуговування роботів-розміновувачів

Швейцарська компанія Global Clearance Solutions, яка є виробником роботизованих систем розмінування, відкрила свій сервісний центр у Києві.

Про це повідомляє “Мілітарний” з посиланням на пресслужбу компанії у четвер, 9 листопада.

Як підкреслює керівник відділу сервісного та технічного обслуговування Фабіан Клаузер, постійна готовність машин забезпечує найкраще використання міжнародних інвестицій у розмінування сьогодні й надалі.

“Наша майстерня здатна розмістити кілька машин GCS-200, які ідеально підходять для усунення вибухонебезпечних предметів на сільськогосподарських угіддях і забезпечення ремонту таких об’єктів інфраструктури, як електроопори, та відновлення життєво важливого енергопостачання для цивільного населення. Тут також є місце для меншої машини GCS-100”, — зазначив він.

Керівник групи технічної підтримки GCS Флоріан Лоффлер також радий відкриттю об’єкту і продовженню партнерства з ДСНС, “Нібулоном” та іншими українськими організаціями, діяльність яких спрямована на усунення вибухонебезпечних предметів і створення безпечного середовища.

“Наша майстерня є важливим елементом нашої всебічної співпраці з клієнтами та міжнародними донорами. Машини, які працюють, рятують життя день у день”, — сказав Лоффлер.

До цього ремонт проводився ініціативним спеціалістом компанії за допомогою мобільної майстерні.

Читайте також:
В Україну передали другу партію собак-саперів з ЄС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна