Банк «Південний» покращує економічну освіту країни разом з КНУ ім. Шевченка ℗

Багато керівників великих українських корпорацій єдині у переконанні, що одним із ключових факторів зростання рівня економічної освіти в країні є зміни в навчальній програмі, спрямовані на те, щоб вона ставала більш прикладною відносно наявної ситуації. Такого висновку вдалося дійти в результаті дослідження, проведеного разом із компанією Gradus Research.

Ретельно проаналізувавши всі відгуки, вдалося виділити такі шляхи для того, щоб допомогти студентам українських вишів стати кращими: різноманітні програми стажувань, впровадження грантових програм та фондів, спільні проєкти з провідними світовими ВНЗ і лекції досвідчених практиків.

Результатом дослідження стало підписання Меморандуму про співпрацю між головою «Південного» Аллою Ванецьянц та ректором Київського Національного університету імені Тараса Шевченка Володимиром Бугровим. Вибір був очевидний, адже репутація та рейтинг цього навчального закладу говорять самі за себе.

Програма співпраці розпочнеться низкою лекцій від команди банку про практичну сторону тих предметів, які протягом семестру вивчатимуть студенти. Тут будуть керування фінансами, методи оцінки ризиків, цифрова безпека, управління персоналом та ще багато-багато напрямів.

Далі – більше: на території будівлі економічного факультету відкриється сучасний, затишний та комфортний хаб, який дозволить студентам суттєво укріпити отримані знання, доповнивши їх різноманітними практичними тренінгами та розвинути вміння застосовувати теоретичну базу в найрізноманітніших практичних кейсах. А головне – майбутній хаб буде повністю енергонезалежним, тож ніякі перебої в енергопостачанні не зможуть завадити навчальному процесу.

Співпраця вишу та «Південного» ґрунтуватиметься насамперед на вимогах сьогодення у сфері працевлаштування та вдосконаленні освітніх патернів, щоб кожен випускник отримав змогу влаштуватися на гідну та корисну роботу – на цьому наголошує декан факультету економіки КНУ Анжела Ігнатюк. У свою чергу компанії, що так гостро потребують нових якісних кадрів, отримають рідкісну можливість вплинути на формування навчальної програми, отримавши на виході готових спеціалістів, потрібних саме тут і зараз, готових та охочих поринути в обрану справу.

Додаткову інформацію про цей амбітний проєкт ви можете знайти на сайті банку.

Довідка

Банк «Південний» – системно важливий банк і один із лідерів фінансового ринку України, який посідає третє місце у групі українських банків із приватним капіталом за розміром активів. Фінансова установа має прозору структуру акціонерного капіталу – бенефіціари банку Південний Юрій Родін і Марк Беккер мають частки 41,5% та 21,9% відповідно.

30 років «Південний» – стабільний фінансовий партнер для приватних клієнтів та бізнесу. Репутація банку підтверджується довірою топового портфелю клієнтів – обслуговуються у банку Південний власники великого та середнього корпоративного бізнесу України.

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна