ЗБІР КОШТІВ НА ППО: для боротьби з дронами ворога на Запорізькому напрямку потрібно купити електронну систему. Долучайтеся!

Новинарня” підтримує збір коштів для нашої підшефної мобільної групи Козака, озброєної ПЗРК “Містраль”, із зенітного ракетно-артилерійського дивізіону 1-ї окремої Сіверської бригади. Ця група виконує бойові завдання на Запорізькому напрямку – там, де відбувається наступ і де росіяни мають перевагу в авіації.

Цей розрахунок ППО потребує спеціального обладнання для виявлення російських БПЛА. Планується створити спеціальний комбінований, дистанційно керований пристрій на основі раніше отриманого досвіду. Багато компонентів уже придбано, але не всі. Наразі хлопці просять про допомогу, щоб придбати електронну систему Kraken SDR.

Сума збору – 42 000 грн.

Банківський рахунок:
Приватбанк 5363542098807648 Козаков Є.Ю.

Передісторія

Раніше “Новинарня” з вашою допомогою швидко провела збори на прилад нічного баченнякікімори та зігрівальні жилети для цієї мобільної групи.
Також ми разом змогли придбати на “Містраль” тепловізійний приціл Senopex DOT S10, який допомагає хлопцям виявляти російські літаки та безпілотники на значно дальшій відстані, ніж дозволяла штатна оптика французького ПЗРК 20-річної давності.

Велика подяка всім, хто долучався і долучається донатами. У збитих рашистських “пташках” на Запорізькому напрямку є частина і ваших пожертв.

Читайте також:
Як працює по “блєдінах” ППО ЗСУ: розповідь командира мобільної групи

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна