Не лише гравець “Шахтаря” не повернувся в Україну після матчів в Європі: втекли двоє співробітників ще одного клубу

Після матчу Ліги чемпіонів в Україну зі Швеції не повернулися двоє співробітників футбольного клубу “Кривбас”.

Про це в ефірі КДК 15 жовтня розповів журналіст Сергій Болотніков.

За його словами, не повернулися співробітники жіночої команди ФК “Кривбас” — SMM-фахівець Роман Лопатін і фотограф Роман Медведєв.

Інцидент стався місяць тому, проте про це стало відомо лише зараз.

Вони у складі делегації жіночої футбольної команди поїхали до Європи, де “Кривбас” готувався до матчів жіночої Ліги чемпіонів. Згодом вони самовільно залишили розташування команди і вирішили не повертатися в Україну.

Про факт втечі у ФК “Кривбас” повідомили поліцію, Міністерство молоді та спорту України і Державну прикордонну службу України.

Тепер під час поїздок за кордон команді доведеться обходитися без фотографа та SMM-фахівця.

Нагадаємо, що 13 жовтня стало відомо, що після матчу Юнацької ліги УЄФА проти “Антверпена” у Бельгії не повернувся в Україну півзахисник донецького “Шахтаря” Олександр Роспутько. Як припускали ЗМІ, гравець з проросійськими поглядами, чиї батьки мешкають в окупованому Донецьку та також підтримують рашистів, втік до Росії.

Як повідомляє видання “UA-Футбол”15 жовтня з посиланням на журналіста Володимира Звєрова, після того, як “Шахтар” прибув до України, Роспутько вийшов на контакт з представниками гірників і поговорив з ними.

“Вони йому чітко дали зрозуміти, мовляв, що ти робиш? Він транзитом через Стамбул, наскільки я розумію, полетів на Росію і тільки після розмови з “Шахтарем” до нього почало доходити, що він накоїв. Адже “Шахтар” у разі його неповернення буде вимагати чималу компенсацію – у Олександра чинний контракт з донеччанами до червня 2024 року”, – розповів Звєров.

Читайте також:
Кинув кар’єру та втік до РФ: гравець “Шахтаря” Роспутько загадково зник після матчу в Бельгії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна