Ворог ударив по селу під Запоріжжям касетними снарядами – є жертви

оновлено

Унаслідок реактивного артилерійського удару по Запорізькому району вранці 7 жовтня російські війська вбили двох цивільних та ще двох осіб поранили.

Про жертви повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

“Сьогодні, о 8:00, рашисти обстріляли село Біленьке Запорізького району. Внаслідок підступного ворожого удару пошкоджено приватний будинок та господарчі будівлі. На жаль, загинула жінка. Ще дві людини поранено”, – зазначив начальник ОВА у телеграмі.

“За попередніми даними, військовослужбовці РФ обстріляли мирне село з РСЗВ (реактивних систем залпового вогню – “Н”) касетними снарядами”, – додав Малашко.

За оновленими даними Запорізької ОВА (на ранок 8 жовтня), в селі Біленьке загинули жінка 46 років й 71-річний чоловік. Спочатку було відомо лише про загиблу жінку.
Поранення отримали 30-річний чоловік та 35-річна жінка, яких госпіталізували.

Рятувальники повідомили, що в Біленькому пошкоджено п’ять приватних будинків.

Читайте також:
Росіяни знову обстріляли Херсон – поранили чоловіка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна