У Києві попрощалися із загиблим на фронті Сергієм Ярмоленком. Він був прокурором у справі Гонгадзе

У Києві на Майдані Незалежності попрощалися із загиблим на фронті воїном Сергієм Ярмоленком. У мирному житті він був прокурором у справі про вбивство Георгія Гонгадзе.

Сергій Ярмоленко загинув на Донеччині під час виконання бойового завдання, передає “Лівий берег”.

Сергій став на захист держави з перших днів повномасштабного вторгнення. Він служив у складі 207-го батальйону 241-ї бригади територіальної оборони Шевченківського району Києва.

Згодом Сергій брав участь у боях у Донецькій області. Він був молодшим лейтенантом у роті вогневої підтримки.

у 2022 році Сергія нагородили відзнакою президента “За оборону України”.

У мирному житті чоловік займався адвокатською діяльністю, був координатором напряму міжнародного співробітництва Експертного комітету з питань розвитку сфери штучного інтелекту при Міністерстві цифрової трансформації. Також Сергій займався бігом і брав участь у благодійних марафонах.

У загиблого бійця залишилася дружина та маленька донька. Із захисником попрощаються на Майдані Незалежності 14 вересня та 15 вересня – у Вінниці.

Читайте також:
На Полтавщині попрощалися з бойовим льотчиком Денисом Кирилюком. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна